Frontriemen voor Groningers 

Hoe het begon...

Er zijn wel eens frontriemen met de Groinger vlag in de shop geweest. Maar het logo van het GRP is emerald groen met wit. Daarnaast, komen wij er door ervaring achter, dat veel frontriemen met steentjes in kleine haakjes zitten - steentjes in een ketting. En dat de frontriemen gauw minder mooi worden doordat de haakjes open gaan. Hierdoor ontbreken er steentjes maar ook de manen van je paard blijven achter deze haakjes hangen.  Je kunt jezelf en je paard hier aan bezeren. 

Groningers zijn robuuste grote paarden met soms een ietwat ramshoofd. Het leek ons leuk om een frontriem te ontwikkelen die op de eerste plaats duurzaam is, lang mooi blijft, geschikt is voor dagelijks gebruik en voor wedstrijden en shows maar vooral ook die groot genoeg is voor onze Groninger vrienden. Zo zijn wij tot dit gebruiksvriendelijke maar vooral ook mooie ontwerp gekomen. We hebben inmiddels de ervaring dat de frontriem zeer geschikt is voor dagelijks gebruik. Na ruim 6 maanden gebruik zitten alle steentjes nog op hun plaats en is de frontriem nog heel netjes. Mocht er onverhoopt een steentje missen kunnen we dit altijd repareren. Neem dan even contact met op ons op. Je krijgt 2 swarovski steentjes (1 x emerald 1 x zilver) erbij om zelf te plakken als je toch één mist. 

Waarom deze frontriemen...?

Deze prachtige frontriemen zijn van echt leder in Groninger paarden maten. Normale frontriem maat full zijn tussen de 38 en 42 cm en deze zitten toch best strak bij onze groninger vrienden. Deze frontriemen zijn 44 en 46cm. Ze zijn alleen in het zwart verkrijgbaar. De steentjes zijn hoogwaardige kristal, aan 16 kanten geslepen, hier door glinsteren ze super mooi. En ze zijn ook nog eens in de emerald groene kleur van Vereniging Het Groninger Paard. 

 

Prijslijst

Frontriem enkele baan grote swarovski steen € 30.00

Keuze uit meerdere designs:
Extreme U shaped maat 2x full (46cm)
U shaped / wave shaped maat 2x full (46cm)
U shaped / wave shaped maat 1x full (44cm)
Extreme V shaped maat 1x full (44cm)

 

Frontriem dubbele baan grote swarovski steen € 40.00

Double V shaped maat 2x full (46cm)
 
Frontriem dubbele baan grote swarovski steen € 40.00

Bestelformulier

Bij verzending komt er € 6.95 verzendkosten over heen. Vul onderstaand formulier in om deze prachtige frontriemen te bestellen:

Liefhebber & fokker van

Groninger Paarden

& kleinschalige pensionstal

Stal Vredenheim

Vredenheimseweg 9
9444 XG Grolloo

Kvk: 71978038
BTW nummer: NL194302908B01
Wilma : 06-52090634
wilma@stal-vredenheim.nl
Mogelijk gemaakt door Webnode