Indira vd Klompenmaker

Sinds december 2014 staat ook Indira van de Klompenmaker op Stal Vredenheim. Deze 5 jarige merrie heeft als veulen tijdens de thuiskeuring het hoogste aantal punten gehaald van alle veulens van dat jaar. Indira is nog helemaal groen en zal in het voorjaar eerst beleerd worden en dan een jaartje doorgereden. Daarna zal ze waarschijnlijk wel eens bij de hengst gaan. Helaas is Macho Polo geen opties ivm de inteelt op de bloedlijnen. 

 

Nationale Keuring Groninger Paard Dronten 22-8-2015

Tijdens de Nationale Keuring van stamboekvereniging het Groninger Paard in Dronten afgelopen zaterdag hebben de paarden van Stal Vredenheim hun beste beentje weer voor gezet!
Allereerst moest de nieuwe aanwinst Indira van de Klompenmaker (v. Orbaldo II) voor stamboekopname. Ze verliet de ring met een 1e premie en ontving het sterpredikaat.
De model-preferente merrie Odessa (Onno S) was ook aanwezig met haar merrieveulen Sanne B (Saron WV). Ondanks het warme weer wilde Sanne B nog wel even een showtje weggeven, wat resulteerde in een 1e premie en maar liefst een 8 voor haar mooie draf!
Aan het einde van de dag werd er gestreden om mooie prijzen in de zadelrubriek.
Wilma Brinkman en Odessa waren de titelverdedigers en ze kwamen ook dit jaar heel dichtbij de winst in de grote rubriek. Echter moesten ze op het laatste moment stalgenootje Indira, onder het zadel van Harma Vredeveld-Doornbos, voor laten gaan.
Extra knap van Harma en Indira aangezien Indira nog geen half jaar zadelmak is.
Kortom; het was weer een zeer geslaagde dag voor Stal Vredeheim uit Grolloo! 
 

 

Liefhebber & fokker van

Groninger Paarden

& kleinschalige pensionstal