(Verkocht) Te Koop 

Indira van de Klompenmaker
Stermerrie
ca. 1.68m
 
 

Te koop aangeboden 9 jarige stermerrie Indira. Ca. 1.68m.

Vraagprijs €  6000,- 

Wij hebben Indira eind 2014 als 5 jarige groene merrie gekocht. 

In de afgelopen jaren heeft ze veel (bij) geleerd en zich ontplooid tot fijne recreatie veelzijdigheidspaard. Ze is mee geweest op wedstrijd B + winstpunten en heeft is klaar voor de L. Ivm te weinig tijd en geen wedstrijd ambitie is ze niet verder uitgebracht maar ze heeft altijd winstpunten in de B gereden. Verder heeft ze meerdere oefencrossen en clinics gereden, meegedaan aan demonstraties of clinics van TREC en schriktrainingen. Maar wat we het meeste hebben gedaan is lekker het bos in, zowel alleen als in groepen.

Geen problemen met hoefsmid, scheren, trailerladen en kan bij ieder paard in de wei. Ze heeft bij ons 2 veulens gehad. In 2016 een hengstveulen van Macho polo, Maico stond op 1A tijdens de nationale keuring van dat jaar. In 2018 heeft ze een merrieveulen van Macho polo gekregen en dit veulen kreeg ook een mooie 1ste premie op de nationale keuring. 

Ze wordt makkelijk drachtig, veulent makkelijk en is een rustige moeder.

De reden van verkoop is dat wij enorm veel (jonge) paarden in de aanwas hebben en we uiteindelijk graag met onze eigen fokproducten door willen.

Indira is absoluut niet gemeen maar zoals geen enkel paard perfect is heeft ook indira een lichte gebruiksaanwijzing. Tijdens het eten wordt ze toch liever met rust gelaten ( voernijd ) en ze heeft vanaf het begin al singeldwang ontwikkeld, dit krijgen wij er niet uit. Als je weet hoe hier mee om te gaan is dit geen probleem. Eenmaal in het zadel is ze super lief en vertrouwd en kan er een kind op wegrijden. Aangezien ze een cool karakter heeft zou ze ook niet misstaan voor de wagen. Hiervoor is ze niet beleerd maar met de juiste begeleiding zal dit geen probleem zijn.Je krijgt Indira niet gauw gek, is een nuchtere merrie. Wel heeft ze een concequente leider nodig en ze is niet het toneelbeeld van een pennyknuffelpaard maar ze houdt wel degelijk van aandacht. 

Indira is nooit gekeurd, alle keuringen zijn toegestaan op kosten koper. 

Het liefst zou ik Indira zien bij een liefhebber van het Groninger Paard voor recreatief gebruik of voor de fokkerij.

Voor meer informatie bel, mail of app gerust.

 

Contacteer ons

Te koop (VERKOCHT)

 

Super makke, lieve en betrouwbare Groninger merrie Berlinda te koop! 

 
 

Berlinda (v. Excellenzie T x Archimedes) is een 16 jarige merrie welke bij het IHW geregistreerd staat. We hebben haar met name gekocht om haar bloedlijnen en dus voor de fokkerij. Helaas is gebleken dat ze niet geschikt is als fokmerrie. 

Bertje is wel uitermate geschikt voor recreatief gebruik of voor een zorgboederij. Ze is nooit echt intensief gereden, laat staan dressuurmatig. Dit hebben we in 2015 -2016 opgepakt en ging prima maar echt een sporttoppert wordt het nooit meer op deze leeftijd. Daarnaast heeft ze ook vocht bij haar weke delen in haar achter benen. Desondanks kan er nog prima op haar gereden worden, recreatief. Ze heeft bij ons oefencrossen gelopen, is 3/4 per week bereden, waarvan veel buitenritten. Ze is mee geweest naar verschillende evenementen, waaronder Horse Event. Als stand, knuffelpaard maar ook mee voor het rassendefilé in de BIT piste. Ze is heel makkelijk en lief in de omgang maar kan af en toe een beetje sterk of enthousiast zijn. Wat wel een vaker voorkomt bij de Groningers. In verband met het vocht in haar benen en de dracht hebben we haar het laatste half jaar stil gezet. Ze is net weer twee keer mee geweest op buitenrit en dit ging super goed. Bertje is super lief, een dikke knuffel en 200% betrouwbaar. 

We zouden het super leuk vinden als Bertje weer ergens een super leuk plekje kreeg. Dit verdiend ze zeer zeker. 

Zeer geschikt voor zorgboederij, recreatief rijden in de bossen, knuffelpaard en weidemaatje. 

Niet geschikt voor heel erg intensief gebruik, dressuur en fokkerij. 

 

Voor meer informatie of bezichtiging neem gerust contact met ons op. 
@Horse event 2016


@Lauwersmeertocht PSC de Marne 2017


@ Hippisch Hooghalen 2017 


Gereden door een meisje van 13 jaar

@ Dag van het Paard Orvelte 2017 (hoogste knuffel/ aai gehalte, meeste fans) 
 

Meerdere optochten met muziek, kermis, etc mee gelopen. 
 

Liefhebber & fokker van

Groninger Paarden

& kleinschalige pensionstal

Stal Vredenheim

Vredenheimseweg 9
9444 XG Grolloo

Kvk: 71978038
BTW nummer: NL194302908B01
Wilma : 06-52090634
Thuis : 0592-268058
Erik : 06-11335040
wilmabrinkman@hotmail.com
Mogelijk gemaakt door Webnode